Over ons

Elegant Cars

 

Aangenaam! Wiebe Hoogeboom en Ruurd Leenstra zijn de drijvende krachten van Elegant Cars en zijn beide al van jongs af aan geïnspireerd door stijlvolle auto’s waarbij power en luxe het toonbeeld vormen voor de hedendaagse te verkopen ‘pareltjes’. De naam Elegant Cars verklaart daardoor ook al een hoop en wij hebben dan ook maar één gezamenlijke missie: Het op een zeer fraaie wijze smaakvolle en tot in perfectie verfijnde auto’s aanbieden welke autoliefhebbers kunnen koesteren en liefhebben.

Ruurd Leenstra

Ruurd is een man vol met ambitieuze doelen en wordt hierdoor dan ook positief gemotiveerd. Het contact met de klant vind Ruurd een van de mooiste aspecten bij het verkopen van een auto. “Vaak kom je erachter dat klanten de auto niet alleen zien als een vervoersmiddel van punt A naar B maar brengt de auto een stukje serieus welgemeende emotie teweeg, iets wat maar één ding kan betekenen: een autoliefhebber in hart en nieren”

Wiebe Hoogeboom

Wiebe is gericht op de toekomst en altijd opzoek naar uitdagende taken. “Hoe groter de taak, des te beter de uitdaging”. Wiebe wordt vaak omschreven als iemand die direct is, niet zozeer in woorden maar in daden. Wiebe heeft van jongs af aan al een echte passie voor auto’s en het is dan ook altijd een ultieme droom geweest om iets te doen met deze passie. “Van je passie je werk maken, iets mooiers kan ik mij niet wensen”

Contact

Spannenburgerdyk 16

8522 MP  Tjerkgaast

Tel: 06- 38 38 06 16
 

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Kvk nummer: 69574936

Elegant Cars

Spannenburgerdyk 16

8522 MP  TJERKGAAST

info@elegantcars.nl

06- 38 38 06 16

BTW nummer: 857924576B01